pool
Wifi
kitchen
Car
Bike
garden
house
people

A Kamilla vendégház egy újfajta minőséget kínál vendégeinek

A Kamilla vendégház a falu központi részén, mégis csendes helyen található, egy 1500 négyzetméteres, zárt telken. A gondozott füves pihenőkertben, gyümölcsfák, nagylombú fák, virágos- és örökzöld cserjék biztosítják a kellemes mikroklímát.

Itt mindenki talál magának egy zugocskát, amit szerethet, ahol elbújhat, ahol nem zavarja senki. Nappal, a hűs lombok alatt behúzódva, egy kényelmes nyugágyban a városi vendégek békés vidéki menedékre lelnek. Esténként, amikor a közeli nádasban rázendítenek a békák, vendégeink egy pohár bor mellett élvezhetik a falusi csendet és gyönyörködhetnek a Tejút szikrázó csillagaiban.

A pihenőkertben egy 8 x 4 méteres medence áll a Kamilla vendégház vendégei használatára reggel 8:00 és 20:00 óra között.

Az udvaron 4 autó részére parkolóhely lett kialakítva.

A Kamilla vendégház egy újfajta minőséget kínál vendégeinek: falusi környezetben, ugyanakkor a legmagasabb színvonalú szolgáltatással biztosítja vendégei számára a testi- lelki feltöltődést. A ház és környezte kialakításakor elsődleges célunk volt, hogy vendégeink a „belső” lecsendesedéshez alkalmas helyet találjanak, hogy az itt eltöltött néhány nap után erővel és nyugalommal feltöltődve térhessenek haza.

A dohányzás nem megengedett az apartmanban.

Háziállatok hozatala nem megengedett.