kami-icon5-125x1252
Wifi-125x125
kami-icon7-125x125
kami-icon3-125x1252
kami-icon2-125x1253
kami-icon4-125x125
apart
kami-icon11-125x1252

A Kamilla és a Bogáncs vendégház egy újfajta minőséget kínál vendégeinek

A Kamilla és a Bogáncs vendégház a falu központi részén, mégis csendes helyen található. A két vendégház egy egységet képez egyetlen közel 2000 m2-es telken, bár egy kerítéssel le lettek egymástól választva, ezáltal biztosítva vendégeink számára a nagyobb nyugalmat és lehetőséget a csendes elvonuláshoz. A gondozott füves pihenőkertben, gyümölcsfák, nagylombú fák, virágos- és örökzöld cserjék biztosítják a kellemes mikroklímát.

Itt mindenki talál magának egy zugocskát, amit szerethet, ahol elbújhat, ahol nem zavarja senki. Nappal, a hűs lombok alatt behúzódva, egy kényelmes nyugágyban a városi vendégek békés vidéki menedékre lelnek. Esténként, amikor a közeli nádasban rázendítenek a békák, vendégeink egy pohár bor mellett élvezhetik a falusi csendet és gyönyörködhetnek a Tejút szikrázó csillagaiban.

A nagy, zárt pihenőkertben egy 8×4 m-es medence, kerti bútorok, napernyő, grill állvány, napozó ágyak állnak vendégeink rendelkezésére.

A Kamilla és Bogáncs vendégházak egy újfajta minőséget kínálnak vendégeinek: falusi környezetben, ugyanakkor a legmagasabb színvonalú szolgáltatással biztosítják vendégei számára a testi- lelki feltöltődést. A házak és környezetük kialakításakor elsődleges célunk volt, hogy vendégeink a „belső” lecsendesedéshez alkalmas helyet találjanak, hogy az itt eltöltött néhány nap után erővel és nyugalommal feltöltődve térhessenek haza.

A dohányzás nem megengedett az apartmanokban.

Háziállatok hozatala nem megengedett.

Kamilla

Maximum 8 fős társaság

● 2 db 4 – 4 fős apartman
● 1 – 1 saját használatú fürdőszoba
● 1 – 1 saját használatú konyha
● Közös használatú 8×4 m-es medence
● Zárt pihenőkert, kerti bútorok, napernyő
● Parkoló: Zárt udvaron 4 autó részére

Bogáncs

Maximum 6 fős társaság

● 2 db 3 – 3 fős apartman
● 1 – 1 saját használatú fürdőszoba
● 1 közös használatú konyha
● Közös használatú 8×4 m-es medence
● Zárt pihenőkert, kerti bútorok, napernyő
● Parkoló: Zárt udvaron 2 autó részére