Kamilla Vendégház

A Kamilla vendégház 2 db. 54 négyzetméteres 4 – 4 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas apartmanból áll. A két apartmant egy tágas közös terasz köti össze, ami igény esetén elválasztható.

A vendégház apartmanjai részére egyedileg készített paraszti stílusú fenyőbútorok teszik emlékezetessé az itt töltött napokat.

Az apartmanokhoz 2-2 hálószoba, nappali, jól felszerelt konyha és zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Apartmanonként 1 pótágyat tudunk elhelyezni felár ellenében. Igény esetén díjmentesen babaágyat
biztosítunk.

Az udvaron 4 autó részére parkolóhely lett kialakítva.

A nagy, zárt pihenőkertben egy 8×4 m-es medence, kerti bútorok, napernyő, grill állvány, napozó ágyak állnak vendégeink rendelkezésére.

A Kamilla és a Bogáncs vendégház a falu központi részén, mégis csendes helyen található. A két vendégház egy egységet képez egyetlen közel 2000 m2-es telken, bár egy kerítéssel le lettek egymástól választva, ezáltal biztosítva vendégeink számára a nagyobb nyugalmat és lehetőséget a csendes elvonuláshoz. A gondozott füves pihenőkertben, gyümölcsfák, nagylombú fák, virágos- és örökzöld cserjék biztosítják a kellemes mikroklímát.

Itt mindenki talál magának egy zugocskát, amit szerethet, ahol elbújhat, ahol nem zavarja senki. Nappal, a hűs lombok alatt behúzódva, egy kényelmes nyugágyban a városi vendégek békés vidéki menedékre lelnek. Esténként, amikor a közeli nádasban rázendítenek a békák, vendégeink egy pohár bor mellett élvezhetik a falusi csendet és gyönyörködhetnek a Tejút szikrázó csillagaiban.

A Kamilla vendégház egy újfajta minőséget kínál vendégeinek: falusi környezetben, ugyanakkor a legmagasabb színvonalú szolgáltatással biztosítja vendégei számára a testi- lelki feltöltődést. A ház és környezete kialakításakor elsődleges célunk volt, hogy vendégeink a „belső” lecsendesedéshez alkalmas helyet találjanak, hogy az itt eltöltött néhány nap után erővel és nyugalommal feltöltődve térhessenek haza.

Elő- utószezon

április – május, szeptember – október

Apartman 1-2 fős foglalás esetén: 20 000 Ft / éj

Apartman 3-4 fős foglalás esetén: 24 000 Ft / éj

Főszezon

június – július – augusztus

Apartman 1-2 fős foglalás esetén: 25 000 Ft / éj

Apartman 3-4 fős foglalás esetén: 28 000 Ft / éj

Pótágy

4 000 Ft / éj

Naptár betöltése...

2 Apartman Szabad
1 Apartman Szabad
Foglalt